Beelden in Gees

Herfstexpositie 2019:

NOORD ONTMOET WEST, ER IS VERBINDING!

De Haagse Kunstkring bezoekt dit najaar AKKA in het noorden van Nederland. De ontmoeting vindt plaats in Gees, bij de bekende beeldentuin aldaar. Kunstenaars uit het Westen en die uit het Noorden hebben samengewerkt of elkaar uitgedaagd om spannende kunst te maken; dit heeft geleid tot verrassende resultaten, expressief, verhalend en uitdagend. Ruim veertig kunstenaars vertellen u over de verbinding in vele vormen.

De expositie is geopend van vrijdag tot en met zondag van 12 tot 5 uur, vanaf 18 oktober tot en met 8 december 2019.

Met AKKA-leden Mineke Gravers, Jacomijn Steen, Ellen Dijkhuis, Beitske Sikkema, Marja Dijkstra, Lon Goedewagen, Inge Groenen, Marja Hens, Koosje Zomer, Elise d’Hont, Jeanette Jipping, Marianne Ter Maten, Willy Peetsma, Marnix Pool, Cindy Sprokel, Gerda Praamstra, Quub Kunst, Sieuwke Ronner, Gerrit Veldhuis, Aaltje van der Velde, Hana Vendlova en Péta Vlieger. Meer info op www.beeldeningees.nl/herfstexpositie.htm